maandag 23 april 2012

Voetbal Omnistadium geopend


Met een bekeken breedtepass en onder luid applaus van de vele toeschouwers opende wethouder Marlou Absil afgelopen woensdag 18 april het Voetbal Omnistadium in Panningen (gelegen achter het Bouwens).

Wethouder Absil complimenteerde de jongeren van de werkgroep die de totstandkoming van deze unieke sportvoorziening mogelijk hebben gemaakt. Bijzondere aandacht ging uit naar Elvan Sahin en Danny Wullems die vanaf het eerste moment betrokken zijn geweest. Verder waren in de werkgroep Buurt aan Zet de Riet, Burgerinitiatief Panningen, Wonen Limburg, Vorkmeer en de gemeente Peel en Maas vertegenwoordigd

Dank ging verder uit naar het Bouwens en Wonen Limburg. Zij zorgden, samen met de gemeente Peel en Maas, voor de financiële bijdragen.

In haar openingswoord ging Marlou Absil nadrukkelijk in op de verbindende rol die voetbal, maar ook andere sport, kan vervullen en deelde als symbool daarvan aan alle jongeren een blauwe bal uit.

Na de inspirerende speech werd de eerste officiële wedstrijd gevoetbald door de jongeren; Nourdin Sadiki, Roy Cuppen, Ilias Amhaouch, Collin Opstals, Auke Houben, Sami Amhaouch, Mouad Abbou en Siem Janssen. Hiermee kregen zij hun beloning voor hun inzet in de voorbereiding.



Bron: Gemeente Peel en Maas

0 reacties:

Copyright © 2012 Peel en Maas 24.
Template byBart Nelissen