donderdag 20 september 2012

Topsporters dragen Peel en Maas uit


Onze eigen topsporters Angelique Schoenmakers uit Meijel, Sabrina Stultiëns uit Meijel en Neiske Becks uit Baarlo gaan de gemeente Peel en Maas uitdragen en wereldwijd op de kaart zetten.
Angelique Schoenmakers uit Meijel is taekwondoka, Sabrina Stultiëns uit Meijel, wiel- en veldrijdster  en Neiske Becks uit Baarlo is triatlonatlete. 

Zij nemen deel aan Nederlandse-, Europese- en wereldkampioenschappen. Via de kleding en materieel met gemeentelijke logo en slogan wordt onze gemeente bekender gemaakt. Ze zijn trots op hun gemeente en laten dat zien waar ze ook maar komen in de wereld. Ook gaan ze via de websites en social media aandacht trekken voor onze gemeente.
De raad heeft tijdens de begrotingsdebatten voor het jaar 2012 aangegeven dat de gemeente graag een brede marketing voert. De gemeente is vrij jong en bovenregionale bekendheid is heel belangrijk om de leefbaarheid en welvaart te verbeteren. Tot nu toe zorgden alleen handbalvereniging Bevo Eurotech en volleybalvereniging Peelpush dat de gemeente tot ver over de grenzen bekend wordt. 

Topsport Limburg adviseerde de gemeente bij het kiezen van sporters en sportverenigingen die de gemeente via wedstrijden en netwerken intensief kunnen vermarkten.

Bron: Gemeente Peel en Maas



0 reacties:

Copyright © 2012 Peel en Maas 24.
Template byBart Nelissen