zaterdag 29 december 2012

P&M Jaaroverzicht: Sport


We staan aan het eind van 2012. De laatste dagen van 2012 blikken we terug op het afgelopen jaar. 

Springruiter Leon Thijssen uit Baarlo won in oktober de Grote prijs van Drenthe. Verder werd Thijssen aangewezen als als eerste reserve voor het Olympisch springteam voor Londen. 

Jorrit Hendrix uit Panningen werd dit jaar met het voetbalteam van Jong Oranje Europees Kampioen. Daarnaast ontving Hendrix de Sporttroffee tijdens het Sportgala Peel en Maas. 

In de categorie voor beste sportman/sportvrouw op het sportgala won Sabrina Stultiëns. Beste sportploeg werd het eerste volleybalteam van VC Kessel. De speciale waarderingsprijs ging naar Stockcar Team Baarlo.

Geen prijzen bij het schieten voor de deelnemende schutterijen tijdens het OLS in Ellikom. Sint Antonius & Sint Petrus uit Baarlo bleef het langste in de race van de schutterijen uit onze gemeente. Schutterij St. Antonius uit Stramproy won het OLS door de dorpsgenoten van schutterij Sint Catharina te verslaan.

Europees debuut voor de volleyballers van Peelpush uit Meijel. De dames van Peelpush verloren thuis in sporthal De Körref  van Tirgu Mures, maar wisten uit te verrassen door van de  Roemeense ploeg te winnen.  In de derde ronde van de Challenge Cup werd Peelpush uitgeschakeld door het Finse LP Salo. Desondanks een zeer knappe prestatie van de dames van Peelpush.


0 reacties:

Copyright © 2012 Peel en Maas 24.
Template byBart Nelissen