zondag 30 december 2012

4. Ramkraken in Panningen

We sluiten het jaar 2012 af met een nieuws top 10. Welke berichten hebben het nieuws in Peel en Maas het afgelopen jaar beheerst en wat werd het meest gelezen op deze blog? Middels een top 10 kijken we terug op het afgelopen jaar.

In augustus wordt het centrum van Panningen opgeschrikt door een ramkraak bij een juwelier. De rolpoort van de etalage werd vernield en uit het pand werd voor een onbekend bedrag aan geld en juwelen weggenomen.

Twee dagen later was het opnieuw raak. In een winkel in de Pit werd ingebroken. Getuigen zagen een donker kleurige BMW wegrijden. Een patrouille van de politie die snel ter plaatse was probeerde dit voertuig te stoppen. Hierbij raakte de politieauto beschadigd. Vervolgens stapte twee personen in de donkere auto, waarna de achtervolging werd ingezet door de politie. De auto met verdachten stopte vervolgens bij een tankstation op de Molenstraat. De drie inzittenden vluchtten een nabij gelegen maïsveld in. In de omgeving van de Molenstraat werd een 22-jarige man uit Utrecht aangehouden door agenten. Naar de twee anderen personen in het maïsveld is met behulp van een politiehelikopter en honden gezocht.

Jan Bouten, centrummanager, zou samen met de gemeente en brandweer gaan kijken hoe het centrum nog veiliger gemaakt kan worden.




0 reacties:

Copyright © 2012 Peel en Maas 24.
Template byBart Nelissen