zondag 30 december 2012

9. Actie voor Arjan


We sluiten het jaar 2012 af met een nieuws top 10. Welke berichten hebben het nieuws in Peel en Maas het afgelopen jaar beheerst en wat werd het meest gelezen op deze blog? Middels een top 10 kijken we terug op het afgelopen jaar. 

In oktober overleed Arjan Betting. Arjan uit Meijel leed aan een erg zeldzame vorm van kanker waar tot nu toe nog geen onderzoek naar gedaan is. Omdat hij in Nederland was uitbehandeld en hij voor zijn behandelingen naar het Universitair Ziekenhuis te Leuven zou moeten gaan, werd er een stichting opgericht.

Ook werden het afgelopen jaar acties gestart om Stichting Arjan te ondersteunen. Zo werd er een popfestival georganiseerd, om geld in te zamelen om de kosten voor de behandeling te vergoeden. Vlak voor het festival overleed Arjan. Het festival ging door.


Door alle bijdrages en het steunen van de acties is er ondertussen een mooi bedrag ingezameld om het onderzoek naar hersenstamkanker financieel te kunnen ondersteunen. 
Meijel en omstreken leefde het afgelopen jaar mee met de familie en vrienden van Arjan. Op de sociale media was er veel aandacht voor het overlijden van Arjan. Arjan is 21 jaar geworden.


0 reacties:

Copyright © 2012 Peel en Maas 24.
Template byBart Nelissen