maandag 31 december 2012

Bedankt en tot ziens!

Op 1 januari 2012 werd deze blog gestart. Een heel jaar lang werd op deze site het laatste nieuws uit de gemeente Peel en Maas gepubliceerd. Vaak werd nieuws als eerste op deze blog gebracht. Goed nieuws, zoals de bekendmaking van de prinsen uit de gemeente Peel en Maas, maar ook treurig nieuws zoals de vermissing van een Heldenaar en een man uit Goirle. Alles met het doel om de inwoners van Peel en Maas te voorzien van het laatste nieuws uit onze gemeente. Dat is gelukt.

Met in totaal meer dan 104.000 bezoekers, meer dan 800 volgers op Twitter en meer dan 1000 berichten op de site mag deze blog tot een succes worden bestempeld.

Vanaf de start van deze blog, heb ik me voorgenomen om een jaar lang het nieuws uit Peel en Maas op deze site te plaatsen. Nu het jaar bijna om is, komt het einde voor deze blog dus in zicht. Jammer, want in een jaar tijd is er iets moois opgebouwd, maar aan de andere kant wordt het ook weer tijd voor een nieuwe uitdaging.

Alle mensen die deze site van tips hebben voorzien, maar ook alle mensen die deze site hebben gevolgd, de berichten geretweet of geliked hebben, bedankt!

Bart Nelissen


2 opmerkingen:

  1. Bart heel erg bedankt voor al de berichten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://www.bledje.nl gaat doorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2012 Peel en Maas 24.
Template byBart Nelissen